jueves, 28 de octubre de 2010

Mandonguilles amb pèsols


Receptes de cuina:

Mandonguilles amb pèsols.
Ingredients:
Carn de vedella,botifarra crua,ou,pèsols,ceba,tomaca madura,all,julivert,farina,pinyons,safrà,oli,un carquinyoli,pebre negre i sal.
Preparació:
Es pica la carn de vedella i es barreja amb altre tant de botifarra crua, sense la pell. S'hi afegix un ou cru, una mica de farina, sal, pebre negre i una picada d'all i julivert. Es pasta tot plegat fins a fer una massa homogènia i consistent i es divideix en boles, les quals es fregeixen en una cassola amb un raig d'oli i un pessic de sal. Quan són rosses, s' hi tira a ceba picada i es deixa enrossir. Llavors
s' abaixa el foc, s'hi tira la tomaca ratllada i un bon grapat de pèsols i es deixa coure. Es piquen al morter uns quants pinyons, unes dents d'all, uns quants brins de safrà i un carquinyoli, fins que facin una pasta homogènia. Quan els pèsols són quasi cuits, s' hi afegix la picada.
Miguel Ferri Sànchez 2ºESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario