Receptes de cuina:
Magdalenes de xocolata.
Ingredients:
-230 ml de llet
-60 gr. Mantega
-300 gr. Farina
-150 gr. Sucre
-2 ous
-1 sobre de vainilla ensucrada
-1 sobre de llevat químic
-75 gr. Xocolata en pols, i si t'agrada molt la xocolata 100 gr
Preparació:
Per escalfar el forn a 180 graus. En un bol posem la farina, la mantega, el sucre i el llevat. Ho remenem bé i hi afegim la llet,els ous i la vainilla. Tornem a remenar. Afegim la xocolata ratllada i remenem. Omplim els motllos a ¾ de la seva capacitat i els posem al forn durant 20 minuts. Desprès traiem les magdalenes, les deixem refredar i les desmotllem.
Miguel Ferri Sànchez 1r ESO
jueves, 14 de enero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario