jueves, 14 de enero de 2010

Magdalenes de xocolata

Receptes de cuina:

Magdalenes de xocolata.

Ingredients:

-230 ml de llet

-60 gr. Mantega

-300 gr. Farina

-150 gr. Sucre

-2 ous

-1 sobre de vainilla ensucrada

-1 sobre de llevat químic

-75 gr. Xocolata en pols, i si t'agrada molt la xocolata 100 gr

Preparació:

Per escalfar el forn a 180 graus. En un bol posem la farina, la mantega, el sucre i el llevat. Ho remenem bé i hi afegim la llet,els ous i la vainilla. Tornem a remenar. Afegim la xocolata ratllada i remenem. Omplim els motllos a ¾ de la seva capacitat i els posem al forn durant 20 minuts. Desprès traiem les magdalenes, les deixem refredar i les desmotllem.


Miguel Ferri Sànchez 1r ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario