jueves, 5 de agosto de 2010

Mandonguilles amb pèsols

Ingredients:
Carn de vedella, botifarra crua, ou, pèsols, ceba, tomàquet madur, all, julivert, farina, oli, pinyons, safrà, un carquinyoli, pebre negre i sal.

Preparació:
Es pica la carn de vedella i es barreja amb altre tant de botifarra crua, sense la pell. S'hi afegeix un ou cru, una mica de farina, sal, pebre negre i una picada d'all i julivert. Es pasta tot plegat fins a fer una massa homogènia i consistent i es divideix en boletes; les quals es fregeixen en una cassola amb un raig d'oli i un pessic de sal. Quan són rosses, s'hi tira la ceba picada i es deixa enrossir. Llavors s'abaixa el foc, s'hi tira el tomàquet ratllat i un bon grapat de pèsols i es deixa coure. Es piquen al morter uns quants pinyons, unes dents d'all, uns quants brins de safrà i un carquinyoli, fins que facin una pasta homogènia. Quan els pèsols són quasi cuits, s'hi afegeix la picada.
Miguel Ferri Sanchez 1º Eso

No hay comentarios:

Publicar un comentario