jueves, 25 de noviembre de 2010

Pastís de xocolata


Pastís de xocolata (PER 4 PERSONES)
Ingredients:
-1 got de llet
-125 gr. de sucre
-125 gr. de xocolata
-75 gr. de mantega
-75 gr. de farina
-3 rovells d'ou
-4 clares
Elaboració.
Bullir la llet junt amb la mantega, el sucre i la xocolata. Una vegada bullida la llet i dissolta la xocolata, baixar el foc i afegir els rovells barrejant bé. Desprès afegir la farina passant-la per un colador per a que no forme grums i seguir remenant durant uns 3 minuts. Retirar del foc i deixar temperar. Una vegada temperat, pujar les clares a put de neu i afegir-les a la massa. Col·locar la massa en un motlle lleugerament untat amb mantega i posar al forn a 180º C durant 30 minuts. Per últim, una vegada freda, desmotllar el pastís i decorar-lo al gust.
Miguel Ferri Sànchez 2º ESO p

No hay comentarios:

Publicar un comentario