martes, 15 de diciembre de 2009

Flam de castanyes pelades

RECEPTES DE CUINA
Flam de castanyes
Ingredients:
-250g de castanyes pelades
-1/2 litre de llet
-1 vaina de vainilla
-100g de sucre
-3 ous
Preparació:
Posen la llet, amb el sucre i la vaina de vainilla -l'haurem obert fent tall longitudinal
Quan hi arribi, hi posen les castanyes pelades i ho deixem al foc a mínim, durant 20 minuts, fins que les castanyes estiguin toves. Havent tret abans la vaina, fem feina amb el turmix i ho deixem tot ben triturat. En un bol batem bé els 3 ous i després li afegim aquesta crema de castanya anant remenant.
Untem amb mantega els motlles de flam. JO en aquest cas li he fet també caramel, que sempre queda més xulo. En una olla posar el sucre i molt poca aigua i calentar-ho, anant remenant, fins que agafe el color '' marró caramel''. Després ho tirem al fons dels motllos. Repartim la crema entre els motllos i ja podem preparar per anar al forn. Posem els motllos en una plata amb aigua per cuinar al bany maria i ho posem al foc a uns 130 graus. Tardarà uns 40 minuts. O no: en tot cas, quan el punxes i la punxa surt neta és que la cosa ja està.

Miguel Ferri Sànchez 1ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario