jueves, 13 de enero de 2011

Gaspatxo


Gaspatxo:
Ingredients:
-1/4 KG. TOMAQUES MADURES
-1 CEBA, 1 COGOMBRE PETIT
-1 PEBROT VERD
-1/4 KG. DE MIGA DE PÀ
-1 TASSA D'OLI VERGE
-2 CULLERADES DE VINAGRE
-AGUA FREDA
Preparació:
Es barregen en la batedora parteix de les verdures ( reservem una part per a servir-les com ensopecs), el vinagre, l'oli i part del pa. El pa es remulla en aigua i després s'escorre. Es bat bé perquè quedi molt fi, si fa falta se li afegix un poc d'aigua. Una vegada batut es clava al frigorífic. Per a servir el gaspatxo es posen uns glaçons de gel, es regira perquè es refredi bé i s'afegix aigua freda. Les verdures picades es serveixen a part, cadascuna en un plat juntament amb el pa restant tallat en quadres.
Miguel Ferri Sanchez 2º ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario