Canelons
Ingredients: 16 plaquesde canelons, 200 gr, de cap de llorn, 100 gr de jarret de vedella, 200 gr de pollastre, una ceba, 2 grans d'all, 2 fetges de pollastre, un tomàquet, un got de vi blanc, una branca de canyella, beixamel, formatge ratllat, mantega, oli, sal i aigua
Preparació:
En una olla amb aigua, sal i un raig d'oli bulliu les plaques de canelons. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet. A mig rostir feu-hi la reducció de vi. Coleu el suc, retireu la branca de canyella i passeu-ho tot per la màquina de trinxar. Barregeu la farsa amb beixamel i repartiu-la per sobre les plaques de canelons. Emboliqueu els canelons, poseu-los en una placa de forn untada amb mantega, cobriu-los amb beixamel i poseu-hi sobre el formatge ratllat i unes boles de mantega. Poseu-los al forn a 180º durant 20 minuts per escalfar i gratinar.
Miguel Ferri Sànchez 1º ESO
No hay comentarios:
Publicar un comentario