Pastís de poma
Ingredients (6-8 persones)
-250 gr. de farina amb una mica de sal
-150 gr. de mantega
-1 got de nata
-1 kg. de pomes
-150 gr. de sucre
-3 ous
-almívar de préssec en conserva amb una mica de sucre
Elaboració:
Amassar la farina amb la mantega (pot afegir dues cullerades d'aigua per ajudar-se). Fer una bola i deixar-la reposar 2 hores. Passat aquest temps, estirar la massa, poseu-la en un motlle i ficar al forn durant 15 minuts, aproximadament, per fer una cassoleta. Després, fer una crema amb la nata, els ous i el sucre. Trossejar dos o tres pomes pelades i afegir-les a la massa. Abocar la barreja per sobre de la cassoleta. Fer rodanxes amb la resta de les pomes pelades i adornar el pastís. Ficar al forn a 160-180 graus durant 30 minuts.
Finalment, desemmotllar i decorar amb l'almívar de préssec per donar-li brillantor.
Miguel Ferri Sanchez 2n ESO
No hay comentarios:
Publicar un comentario