Costostella de vedella guisada
Ingredients:
-1kg. I 1/2 de costella trossejada
-1/2 ceba
-1 pastanaga, 1 pimentó verd
-1 porro, 1 tomàquet
-4 dents d'all, julivert picat
-1 got de vi blanc
-brou o aigua
-1 cullerada de farina, sal, oli.
-3 patates en tacs o fregides
Elaboració:
Picar fina la verdura i el all, posar-lo en una cassola amb oli. Afegir la farina i barrejar bé. Ofegar. Després, incorporar la costella assaonada, donar-li unes voltes i agregar el vi. Cobrir-lo tot amb el brou, posar a punt de sal i deixar-lo coure a foc no molt fort durant 45 minuts. Afegir els trossos de patates una vegada fregides i deixar-lo coure uns altres 10 minuts més. Pot afegir-li més brou o aigua. Espolvorejar amb julivert picat abans de servir.
Miguel Ferri Sànchez 2n ESO.
jueves, 10 de febrero de 2011
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario