Guisat de carn
Ingredients: (PER A 4 PERSONES)
-700 gr. De carn per a guisar
-1 tomaca
-1 ceba
-1 pimentó verd
-2 plàtans, 4 patates
-Brou de carn o aigua
-Julivert picat
-Sal i pebre
-oli
-fècula o farina de moro
Elaboració:
En una cassola amb oli, ofegar el tomàquet, la ceba i el pebrot verd picat. Després, afegir la carn trossejada i salpebrada i tornar a ofegar a foc fort durant uns minuts. Afegir brou o aigua fins a cobrir i els 2 plàtans sencers i les patates pelades i trossejades. Deixar-lo fer durant uns 20 minuts a foc lent, fins que estigui tendre. Si el guisat queda lleuger, engreixar amb una cullerada de fècula o farina de blat de moro diluïda en una mica d'aigua.
Finalment, treure els plàtans, pela, picar la seva carn i afegir-la al guisat.
Escampar-julivert picat, posar a punt de sal i servir.
Miguel Ferri Sanchez 2º ESO
No hay comentarios:
Publicar un comentario