jueves, 10 de marzo de 2011

Guisat de carn


Guisat de carn

Ingredients: (PER A 4 PERSONES)

-700 gr. De carn per a guisar

-1 tomaca

-1 ceba

-1 pimentó verd

-2 plàtans, 4 patates

-Brou de carn o aigua

-Julivert picat

-Sal i pebre

-oli

-fècula o farina de moro


Elaboració:

En una cassola amb oli, ofegar el tomàquet, la ceba i el pebrot verd picat. Després, afegir la carn trossejada i salpebrada i tornar a ofegar a foc fort durant uns minuts. Afegir brou o aigua fins a cobrir i els 2 plàtans sencers i les patates pelades i trossejades. Deixar-lo fer durant uns 20 minuts a foc lent, fins que estigui tendre. Si el guisat queda lleuger, engreixar amb una cullerada de fècula o farina de blat de moro diluïda en una mica d'aigua.
Finalment, treure els plàtans, pela, picar la seva carn i afegir-la al guisat.
Escampar-julivert picat, posar a punt de sal i servir.

Miguel Ferri Sanchez 2º ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario