jueves, 17 de marzo de 2011

Mandonguilles amb xampinyons


Mandonguilles amb xampinyons

Ingredients: (PER A 4 PERSIONES)

-Picada de:
250 gr. de carn de porc
250 gr. de carn de vaca
1 tall de cansalada
1 tall de pernil
- 2 ous, oli, sal i pebre
-15 gr. de molla de pa amb llet
-500 gr. de xampinyons
-1 ceba, farina i aigua
-1 got de salsa de tomaca
-1 got de vi blanc

Elaboració:

Barrejar bé la carn amb els ous, la sal, el pebre i la molla de pa. Formar les mandonguilles, passar-les per farina i fregir-les. Mentre, en una altra cassola amb oli, fregir la ceba picada i després afegir la salsa de tomàquet. Ofegar i afegir les mandonguilles.
Finalment, afegir el vi blanc i els xampinyons nets i trossejats.
Posar a punt de sal i deixar-ho coure a foc suau durant 30 minuts (si cal podem afegir aigua), servir.

Miguel Ferri Sanchez 2º ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario